top of page
_90A1320_edited.jpg

Ulkoistettu puhelinvaihdepalvelu ja asiakaspalvelu

Puhelinvaihdepalvelu

Tämä palvelu helpottaa merkittävästi yrityksenne arkea ja parantaa asiakaspalvelua. Vaihdepalvelussa me vastaamme teidän yrityksenne vaihdepuheluihin.

 

Me yhdistämme puhelun tavoitellulle henkilölle. Mikäli henkilö on varattuna, välitämme hänelle soittopyynnön sähköpostilla tai tekstiviestillä. Ulkoistettuun vaihdepalveluumme voi yhdistää myös työntekijöiden Microsoft Outlook kalenterin, vaihdeenhoitajamme näkee vastausjärjestelmässämme onko tavoiteltu henkilö tavoitettavissa.

 

Vaihdepalvelu räätälöityy tarpeidenne mukaan. Ulkoistettuna vaihteenhoitajana täysipäiväisesti, omien linjojenne ollessa varattuna tai loma-ajan tuuraajana. Vaihdepalvelun avulla voit myös vähentää häiriö kysyntää esim. myyntihenkilöitä tai rahankeräyksiä, joilla ette halua henkilökuntaanne kuormittaa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän tilanteeseenne parhaiten sopiva palvelukokonaisuus.

Ulkoistettu asiakaspalvelu ja vastauspalvelu

Ulkoistetussa asiakaspalvelussa voit antaa hoitaaksemme haluamiasi asiakaspalvelutehtäviä tai kokonaisuuksia. Tyypillisesti hoidamme asiakkaiden puolesta puhelinvaihdetta, digitaalisia asiakaspalvelukanavia sekä asiakkaan myyntiä tukevia tehtäviä.

 

Ulkoistetussa asiakaspalvelussa voimme hoitaa koko yrityksenne asiakaspalveluketjun: voimme vastaanottaa tilauksen puhelimitse tai sähköisesti ja kirjata ajanvarauksen ajanvarausjärjestelmäänne.

Eri typpiset yhdessä sovitut asiakkaan neuvontatehtävät hoituvat ammattimaisesti kauttamme.  Neuvontapalvelumme vapauttaa työntekijöidenne aikaa ja asiakkaanne saavat nopeammin palvelua.

 

Toimimme täysin yrityksenne tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Vastauspalveluneuvojamme ovat rautaisia ammattilaisia ja hoitavat yrityksenne asiakaspalvelua iloisella, auttavalla ja ammattitaitoisella asenteella.

bottom of page