top of page

callcenter vaihdepalvelu vastauspalvelu contact center 

Abstract Paper Craft

Ei ole kahta samanlaista palvelupakettia. Räätälöimme jokaiselle yritykselle paketin joka palvelee yritystä parhaalla mahdollisella tavalla.

Linda Lillkvist

toimitusjohtaja

Smiling female call centre operator doin

Vaihdepalvelu

Vaihdepalvelussa me vastaamme teidän yrityksenne vaihdepuheluihin. Teidän yrityksenne vaihdepuhelut ohjataan meidän puhelinneuvojillemme. He yhdistävät puhelun eteenpäin teidän henkilökunnallenne tai lähettävät heille soittopyynnön. Puhelut ohjautuvat usealle palveluneuvojalle, joten vastausajat ovat lyhyet. Vaihdepalvelumme avulla ette tarvitse omaa puhelinvaihteen hoitajaa. Näin säästätte sekä aikaa että rahaa.

Vaihdepalveluamme voi käyttää myös tarvittaessa. Mikäli yrityksenne oma vaihteenhoitaja on palaverissa tai lomalla, voi yrityksen vaihdepuhelut siirtää meille, me vastaamme ja yhdistämme puhelut puolestanne.

Palveluaika maanantaista perjantaihin klo 08:00 - 17:00

Palvelukielet suomi, ruotsi ja englanti

Happy smiling cheerful support phone ope

Vastauspalvelu ja asiakaspalvelu

Vastauspalvelussa voimme hoitaa koko yrityksenne asiakaspalveluketjun. Voimme vastanottaa tilauksen puhelimitse tai sähköisesti. Voimme kirjata ajanvarauksen ajanvarausjärjestelmäänne. Vastauspalvelussa voimme palvella yrityksenne asiakkaita myös neuvomalla ja opastamalla asiakkaita. Meidän palveluneuvojamme saavat yritystänne koskevat tärkeät tiedot tietokonenäytölle samalla sekunnilla, kun puhelin soi. Toimimme täysin yrityksenne tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Vastauspalveluneuvojamme ovat rautaisia ammattilaisia ja hoitavat yrityksenne asiakaspalvelua iloisella, auttavalla ja ammattitaitoisella asenteella.

Palveluaika maanantaista perjantaihin klo 08:00 - 17:00

Palvelukielet suomi, ruotsi ja englanti

bottom of page